Cryptofalva

Minden ami kripto

Ethereum bányászat Binancen

Ethereum bányászat Binancen

Bányászati berendezések és környezet
Bányászati berendezések: GPU (NVIDIA vagy AMD, a grafikus kártya memóriája nem kevesebb, mint 4G).
Operációs rendszer: Windows, Linux
Virtuális memória: 5 GB virtuális memória GPU-nként (példa: 6 × GPU = 30 GB virtuális memória)
Bányászati szoftver: HiveOS, MinerOs, Easy Miner, ASIC, NCard stb.

Fiók bejelentkezés/regisztráció
Kérjük, töltsd ki az alábbi lépéseket a fiókod létrehozásához:
Látogasson el a Binance Pool hivatalos weboldalára, és regisztrálj egy Binance Pool-fiókra a bányászati fiók létrehozásához.

Ha rendelkezel Binance Exchange-fiókkal, kattints a jobb felső sarokban található Bejelentkezés (Log In) gombra a közvetlen bejelentkezéshez (ugyanazt a fiókot használhatod a Binance Pool és a Binance Exchange számára is).

Ha nem, akkor kattints a jobb felső sarokban található Regisztráció (Register) gombra a regisztráció befejezéséhez.

Itt egy felhasználónevet kell hozzárendelni a bányászati fiókhoz. Add meg a megfelelő felhasználónevet a bányásznak, amelyet az adott fiókon használni fogsz.

Hogyan szerezz bányász szoftvert
1 Bányász szoftver:
Kattints a Teamredminer, Bminer, NBMiner, GMiner, Phoenixminer vagy más bányászati szoftver letöltéséhez és konfigurálásához.
2 Bányász rendszer:
Hive OS: A végső bányászati platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy helyen, több ezer rig-en keresztül hatékonyabban és zökkenőmentesebben állítsák be, bányásszák és irányítsák a folyamatokat. Minden, amire neked és a csapatodnak szüksége van ahhoz, hogy a farmodat a lehető legnagyobb hatékonysággal működtethesd.

Minerstat: Professzionális távoli kriptobányászati szoftver stack dedikált bányászati operációs rendszerrel és bányászati alkalmazásokkal Windows és ASIC gépekhez. A Minerstat minden fontos funkciót lefed, mint például a beépített bányászkalkulátor, benchmark, profitváltás, diagnosztika és tucatnyi más eszköz, amelyek megkönnyítik a bányász menedzser munkáját.

MinerOS: Linux-alapú GPU-bányász kezelőrendszer, amely támogatja a bányászgépek felhőalapú kötegkezelését. A rendszer ROM-ja támogatja az U-lemezes és lemez nélküli telepítést, és beépített eredeti, harmadik féltől származó szoftvereket tartalmaz, mint például a Claymore, BMiner, CCMiner, EWBF és mások.

Easy Miner: Támogatja a több mint 90 coin típust. Lehetővé teszi az egy kattintással történő kötegelt bányászpool-, érme- és pénztárcaváltást; az egy kattintással történő kötegelt kernel-, szoftver- és illesztőprogram-frissítést; és az egy kattintással történő kötegelt túlhajtást, anélkül, hogy a ShadowsocksR-re kellene támaszkodnia.

A bányászati szoftver konfigurálása
1 Állítsd be a bányászokat a HiveOs vagy a Minerstat segítségével (NVIDIA és AMD kártyák):
Ha először használod a HiveOs-t, akkor nézd meg a Hive OS bemutatót.
Ha először használod a Minerstatot, akkor tekintsd meg a Hogyan állítsd be a bányászatot a Binance Poolon.
Állítsd be fiókodat ETH bányászatra. A bányászgép használatának megkezdéséhez add meg a Binance Pool bányászfiókodat és a Binance Poolt állítsd be alapértelmezett bányászpoolként.

Bányászok beállítása Teamredminer és Bminer (NVIDIA és AMD kártyák) használatával:

Miután letöltötted a kiválasztott bányászati szoftvert, csomagold ki, keresd meg a start.bat vagy start.cmd fájlt, kattints rá a jobb gombbal, és kattints a Szerkesztés(Edit) gombra.
Cseréld ki a fájl meglévő parancsait az alábbi táblázatban található parancsokra, amelyek megfelelnek a kiválasztott bányászati szoftverednek.

Teamredminer
teamredminer -a ethash -oethash.poolbinance.com:8888 -u !username! -p x –eth_worker !rigworkername!

Bminer
bminer -uri ethproxy://username.worker_name@ethash.poolbinance.com:8888

A felhasználónevet helyettesítsd a bányászati fiók neveddel.
Végül mentsd el a start fájlt és lépj ki. Kattints duplán a start fájlra, amikor készen állsz a bányászat megkezdésére.
Kövesd a fenti elérési utat a Claymore bányászati szoftver letöltéséhez. Válaszd ki a „Extract to the current folder” (kicsomagolás az aktuális mappába) lehetőséget, és keresse meg a „start.bat” batch fájlt.
Kiválaszthatod az alábbi alternatív ETH bányászpool címek egyikét is:
ethash.poolbinance.com:3333
ethash.poolbinance.com:443
ethash.poolbinance.com:25
ethash.poolbinance.com:1800

A bányászok megfigyelése és a nyereség megtekintése

Ha a bányász már egy ideje működik, és adatokat küldött a bányászati poolnak, megtekintheted a bányász működési állapotát és jövedelmezőségét.
A Binance Pool segítségével történő bányászathoz jelentkezz be a Binance Pool hivatalos weboldalára a pool.binance.com címen, és váltsd ETH-ra a jobb felső sarokban.

A jövedelmét és a bányászok státuszát a műszerfalon és a Bányászok kezelése oldalon ellenőrizheted.

Használhatod a Binance Pool alkalmazást is (kattints a letöltéshez). A kapcsolódó információkat bejelentkezés után tekintheted meg.