Cryptofalva

Minden ami kripto

Brave böngésző használata

Brave böngésző használata

Miért érdemes a Brave böngészőt használni?

A Brave böngésző használatának néhány előnye:

  • Gyors böngészés: Hirdetések és felugró ablakok nélkül az oldal betöltési ideje felgyorsul, így a felhasználók gyorsabb böngészési élményt kapnak.
  • Reklámblokkok: A Brave reklámmentes, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen, hirdetések nélkül böngészhessenek a képernyőjükön.
  • Magas szintű adatvédelem: A Brave nem gyűjt és nem tárol semmilyen böngészési és személyes információt, így megőrizve az a magánéleted.
  • Pénzt kereshetsz: Választhatod, hogy jutalomért cserébe hirdetéseket láthatsz és ezért BAT tokent kapsz.
  • Biztonságosabb: A Brave automatikusan átállítja a HTTP-t használó webhelyeket biztonságos HTTPS-re.
  • Teljesen ingyenes: A Brave böngésző teljesen ingyenes, és bárki használhatja.
  • Lejátszási listák létrehozása iOS-en: A Brave böngészővel lejátszási listákat hozhatsz létre kedvenc zenéidből és videóidból iOS-en.

Hogyan szerezz Brave jutalmakat

Mint minden kriptovaluta, a BAT árfolyama is ingadozhat. Amikor a Brave rewards token 2017 júniusában elindult, egy BAT körülbelül 0,16 dollárt ért. A valuta 2021 telén minden idők legmagasabb árfolyamát érte el, majdnem 1,80 dollárt.

Azóta a token értéke ingadozott, és jelenleg körülbelül 0,40 dolláron kereskednek vele, miközben világszerte körülbelül 1,5 milliárd BAT van forgalomban, a teljes piaci érték meghaladja a 880 millió dollárt.

A Brave böngésző használata során négyféle módon szerezhetsz jutalmakat, amelyek közül valószínűleg amúgy is mindegyiket használod!

Keress BAT-ot hirdetések nézésével
A Brave böngésző letöltése után kapcsold be a Brave Ads-t. Elkezdhetsz BAT-ot keresni a hirdetések megtekintésével és a webes szörfözéssel. Nyisd meg a Brave böngészőt a számítógépén, és kattints a képernyő jobb felső sarkában található BAT háromszög logóra.

Kapcsold be a Brave jutalmakat és hirdetéseket. Most kattints a Jutalmak beállításaira. A Hirdetések alatt kattints a beállítások gombra a kapcsoló mellett.

Válaszd ki az óránkénti hirdetések maximális számát: választhatsz nulla hirdetést (nulla jutalomért), egy és tíz hirdetés között óránként.

A hirdetésbeállításoknak megfelelően push-értesítés hirdetéseket fogsz kapni. Országszintű hirdetési célzást is választhatsz, hogy a Brave automatikusan felismerje az országod, kézzel kiválaszthatod a saját országot, vagy választhatsz egy másikat is.

Megjegyzés: Választhatsz, hogy a felugró ablakra kattintva egy új lapot nyit meg a böngésző, amely a hirdetés tartalmát jeleníti meg. Már a hirdetésről szóló értesítés megjelenése is segít a BAT keresésében.

Szerezz Brave jutalmakat tartalomkészítőként

Csatlakozhatsz a Brave Rewards Programhoz az alkotók számára, ha podcaster, zenekar, blogger vagy YouTuber vagy.
Ez a program lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy BAT borravalókat küldjenek közvetlenül bármelyik oldalra.

A követőid automatikusan adományozhatnak, és havi ütemezést állíthatnak be, hogy támogassák webhelyedet vagy csatornádat. Ez egy kiváló módszer arra, hogy a legjobbjaidra koncentrálj, és a munkádért pénzt is kapj.

Ahhoz, hogy elkezdj keresni, először is hozzá kell adnod webhelyedet a Brave Rewardshoz. Csatornát a Brave Creator oldalra lépve adhatsz hozzá.

BAT tokenek kiutalása

Ha digitálisan szeretnéd megtartani a BAT tokenjeid, akkor beállíthatod a Brave natív böngésző pénztárcáját, vagy összekapcsolhatsz egy másik böngésző pénztárcát, például a MetaMaskot. Ez lehetővé teszi, hogy a Brave jutalom tokeneket valutaként használd, vagy más valutákra cseréld őket, de a BAT-ot és más valutákat nem veheted ki a Brave tárcádból.

Ha ki akarod venni a BAT-ot, regisztrálnod kell egy Uphold vagy Gemini kriptotárcára. Ha nincs Uphold vagy Gemini kriptotárcád, akkor a Brave-on belül létrehozhatsz egyet. Innen cserélheted a BAT-ot Bitcoinra vagy más kriptovalutákra. Akár helyi valutákra, például USD-re vagy EUR-ra is átválthatod, hogy befizethesd őket a bankszámládra.

Ha be szeretnéd váltani a BAT-odat, hozzá kell adnod a bankszámlaadataidat. Ha BAT-ot szeretnél kivenni a Brave pénztárcából, lépj a Jutalmak beállításaiba. Kattints a pénzfelvételre, és a rendszer átirányít az Uphold vagy Gemini számládra. Ezt a számlát használhatod más kriptovaluták átutalására, kivonására vagy BAT cseréjére.

Ha mindez túl sok munkának tűnik, akkor egy másik pénztárca összekapcsolása nélkül is végezhetsz néhány korlátozott műveletet a BAT-oddal. Például borravalót adhatsz az alkotóknak anélkül, hogy egyáltalán átváltanád vagy kivennéd a Brave reward tokeneket.

Biztonságos böngészés és kriptopénz keresés a Brave Browserrel

Egy kis extra pénzt kereshetsz online könnyen, hála ennek a kriptopénzzel finanszírozott böngészőnek. A Brave böngésző a kriptopénz keresésen kívül más előnyöket is kínál az eltöltött időért.