Cryptofalva

Minden ami kripto

XEN Crypto

xencrypto

XEN Crypto

MI AZ A XENCRYPTO?

A XEN Crypto a XEN közösség számára építő emberek közös projektje.

A kriptoközösség által tett erőfeszítés, hogy másokat is megismertessen a gazdasági energia létrehozásának szabadságával és a XEN tokenen keresztül történő vezetésével. Szeretnénk információkat terjeszteni a Satoshi Nakamoto által a Bitcoin Whitepaperben felvázolt és Jack Levin, a XEN alapítója által visszahozott első elvekről. Törekvésünk az öngondoskodás, a konszenzuson keresztüli bizalom, az átláthatóság és a decentralizáció előmozdítására irányul. Mindezek az elvek tükröződnek a XEN-ben.

A XEN Crypto egy nagyobb közösség kis része. Önmagát szervezte meg, felismerve, hogy a XEN token értéke saját magától származik.

SELF-CUSTODY

Az önfelügyelet a blokklánc első számú alapelve, és a XEN Crypto ezt kiemelten kezeli, mivel csak akkor lehet XEN-t mintelni, ha a kulcsok felett Ön rendelkezik.

DECENTRALIZÁCIÓ

A XEN széles körű decentralizációt ér el a magas szintű ellátási elosztás, a blokklánc-technológiára való támaszkodás és a több láncban való jelenlét révén.

Hogyan lehet mintelni a XEN-t?

A XEN tokeneket bárki ingyenesen mintelheti. Az egyetlen dolog, amire szükséged van, egy Ethereum tárca, mint például a Metamask, és némi ETH a gáz díj kifizetéséhez. Először is csatlakoztatnod kell a tárcádat a XEN dapphoz, meg kell adnod, hogy hány napot szeretnél a XEN mintelésére fordítani, majd igényelned kell a cRankodat. Alá kell írnod a tranzakciót, és ki kell fizetned a gázdíjat. Ezután meg kell várnod a futamidő végét, és amikor ez megtörténik, újra csatlakoztatnod kell a tárcádat, és a tranzakció aláírásával és a gázdíj kifizetésével XEN-t tudsz mintelni.

XEN MINTELÉS:

 1. Kövesd az alábbi utasításokat a MetaMask pénztárca letöltéséhez és telepítéséhez.
 2. Csatlakoztasd a pénztárcádat a xen.network hálózathoz.
 3. Válaszd ki a mintelési napok számát.
 4. Kezdd meg a mintelési folyamatot.
 5. Erősítsd meg a tranzakciót.
 6. Térj vissza, amikor lejár a mint futamideje, és csatlakoztasd újra a pénztárcádat.
 7. A XEN-t a három választható lehetőség egyikének kiválasztásával kaphatod meg.

  – A „Claim” XEN-t generál, amely megjelenik a pénztárcádban.
  – Az ” Claim + Share ” lehetővé teszi, hogy egyidejűleg XEN-t készíts és továbbítsd egy másik, általad választott címre.
  – A „Claim + Stake” lehetővé teszi, hogy XEN-t készíts, és 1 és 1000 nap közötti számú napra tedd be stakingbe.

Weboldalak:
Info: https://www.xencrypto.io/
Mintelés, staking: https://xen.network/mainnet