Cryptofalva

Minden ami kripto

Hogyan lehet kiutalni kriptot a Binance-ről

Hogyan lehet kiutalni kriptot a Binance-ről

Használjuk a BNB-t (BEP2) annak szemléltetésére, hogyan utalhatunk ki kriptot Binance-fiókból egy külső platformra vagy pénztárcára.

1. Jelentkezz be a Binance-fiókodba, és kattint a [Wallet] – [Overview] lehetőségre.

2. Kattints a [Withdraw] gombra.

3. Kattints a [Withdraw Crypto] gombra.

4. Válaszd ki a kiutalni kívánt kriptovalutát. Ebben az esetben kiutaljuk a BNB-t.

5. Válaszd ki a hálózatot. Mivel a BNB-t utalunk ki, választhatunk a BEP2 (BNB Beacon Chain) vagy a BEP20 (BNB Smart Chain (BSC)) közül. Látni fogod a tranzakció hálózati díjait is. Győződj meg arról, hogy a hálózat megegyezik a kiutalandó fiók/pénztárca hálózatával.

6. Ezután írd be a címzett tárca címét, vagy válassz a címjegyzékből.

6.1 Új kiutalási cím hozzáadása. Új cím hozzáadásához kattints az [Address Book] – [Address Management] lehetőségre.

6.2. Kattints a [Add Address] gombra.

6.3. Válaszd ki a kívánt kriptot és a hálózatot. Ezután írj be egy kripto címet és MEMO-t ha kér.

Az Address Label egy személyre szabott név, amelyet minden kifizetési címnek megadhatsz saját referenciaként. A MEMO opcionális. Például meg kell adnod a MEMO-t, amikor pénzt küldesz egy másik Binance számlára vagy egy másik tőzsdére. Nincs szükséged MEMO-ra, ha a Trust Wallet címére küldöd pénzt. Ügyelj arra, hogy szükséges-e a MEMO. Ha MEMO-ra van szükség, és nem adod meg, elveszítheted a kiutalt összeget. Vedd figyelembe, hogy egyes platformok és pénztárcák a MEMO-t „tagként” vagy fizetési azonosítóként említik.

6.4. Az újonnan hozzáadott címet az [Add to Whitelist] (Hozzáadás az engedélyezőlistához) lehetőségre kattintva és a 2FA-ellenőrzés végrehajtásával adhatod hozzá az engedélyezőlistához. Ha ez a funkció be van kapcsolva, akkor csak az engedélyezési listán szereplő címekre tudsz küldeni kriptot.

7. Add meg a kifizetés összeget, és látni fogod a fizetendő díjakat, hogy mi kerül levonásra. A folytatáshoz kattints a [Withdraw] gombra.

8. Ellenőrizned kell a tranzakciót. Kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.

Figyelmeztetés: Ha rossz információkat adsz meg, vagy rossz hálózatot választasz ki az átvitel során, akkor a kiutalni kívánt kriptod véglegesen elveszik. Az kiutalás megkezdése előtt ellenőrizd az adatok helyességét.