Cryptofalva

Minden ami kripto

Hogyan lehet befizetni a kriptot a Binance-re

Hogyan lehet befizetni a kriptot a Binance-re

Ha kriptovalutával rendelkezel egy másik platformon vagy pénztárcán, átviheted azokat a Binance Walletba kereskedés céljából, vagy passzív bevételre tehet szert a Binance Earn szolgáltatással.

Hogyan találhatod meg a Binance deposit (befizetési) címedet?

A kriptovaluták letétbe helyezése „befizetési címen” (Crypto deposit) keresztül történik. A Binance Wallet befizetési címének megtekintéséhez lépj a [Wallet] – [Overview] – [Deposit] menüpontra.
Kattints a [Crypto Deposit] lehetőségre, és válaszd ki a befizetni kívánt kriptot és a használt hálózatot. Látni fogod a befizetési címet.
Másold ki és illeszd be a címet arra a platformra vagy pénztárcára, amelyről be akarod utalni Binance walletbe az adott kriptot. Egyes esetekben egy MEMO-t is be kell írnod.

Lépésről lépésre


1. Jelentkezz be Binance-fiókodba, és kattints a [Wallet] – [Overview] lehetőségre.

2. Kattints a [Deposit] gombra, és megjelenik egy felugró ablak.

3. Kattints a [Crypto Deposit] lehetőségre.

4. Válaszd ki a befizetni kívánt kriptovalutát, például az USDT-t.

5. Ezután válaszd ki a betéti hálózatot. Kérjük, győződj meg arról, hogy a kiválasztott hálózat megegyezik annak a platformnak a hálózatával, amelyről pénzt utalsz be. Ha nem a megfelelő hálózatot választod, elveszíted az adott összeget.
A hálózat kiválasztásának összefoglalása:
A BEP2 a BNB Beacon Chain-re (korábbi Binance Chain) utal.
A BEP20 a BNB intelligens láncra (BSC) (korábbi Binance Smart Chain) utal.
Az ERC20 az Ethereum hálózatra utal.
A TRC20 a TRON hálózatra utal.
A BTC a Bitcoin hálózatra utal.
A BTC (SegWit) a natív Segwit-re (bech32) utal, és a cím „bc1”-el kezdődik.

6. Ebben a példában elküldjük az USDT-t egy másik platformról, és befizetjük a Binance-re. Mivel ERC20 címről (Ethereum blokklánc) utaljuk ki, az ERC20 letéti hálózatot választjuk.

A hálózat kiválasztása attól függ, hogy milyen lehetőségeket kínál a külső pénztárca/tőzsde, amelyből a kifizetést végzed. Ha a külső platform csak az ERC20-at támogatja, akkor ki kell választania az ERC20 letéti hálózatot. NE a legolcsóbb díjszabást válaszd. Válaszd ki azt, amelyik kompatibilis a külső platformmal. Például csak egy másik ERC20 címre küldhetsz ERC20 tokeneket, és csak egy másik BSC címre küldhetsz BSC tokeneket. Ha nem kompatibilis/eltérő betéti hálózatot választasz, akkor elveszíted az utalásra szánt összeget.

7. Kattints ide a Binance Wallet befizetési címének másolásához, és illeszd be annak a platformnak a címmezőjébe, amelyről kriptot fogod küldeni.

Alternatív megoldásként a QR-kód ikonra kattintva megkaphatod a cím QR-kódját, és importálhatod azt a kiutalni kívánt platformra.

8. A befizetés után időbe telik a tranzakció megerősítése. A megerősítési idő a blokklánctól és annak aktuális hálózati forgalmától függően változik.

Az átutalás feldolgozása után az összeget röviddel azután jóváírják a Binance fiókba.

9. A [Transaction History] oldalon ellenőrizheted a befizetésed állapotát, valamint további információkat a legutóbbi tranzakcióiról.

Ha az alkalmazást használod, lépj a [Wallets] – [Overview] – [Spot] menüpontra, és koppints a [Transaction History] ikonra a jobb oldalon.

Ha nem rendelkezel kriptovalutával, a [Buy Crypto] gombra kattintva vásárolhatsz P2P kereskedésből.