Cryptofalva

Minden ami kripto

Blog

Az amerikai demokraták több információt akarnak az ügynökségek kriptobányászati adatgyűjtéséről

Elizabeth Warren és hét másik demokrata képviselő tudni akarja, hogy a Környezetvédelmi Hivatal és az Energiaügyi Minisztérium mennyit tud a kriptobányászat energiaköltségeiről.

Michael Regan, az Egyesült Államok Környezetvédelmi Hivatalának igazgatója és Jennifer Granholm energiaügyi miniszter február 6-án újabb levelet kapott a kriptovaluta-bányászat környezeti hatásairól. Nyolc demokrata törvényhozó, élükön Elizabeth Warrennel ezúttal a tisztviselőkhöz fordult.

A nyolc törvényhozó tudomásul vette a hivatalos levelekre adott korábbi válaszokat, amelyekben az ügynökségek információgyűjtési jogkörét firtatták a kriptobányászatban felhasznált energiával kapcsolatban. Most egy sor kérdést tettek fel az információgyűjtéssel és a kapott információk felhasználásával kapcsolatos gyakorlati kérdésekkel. Ezt írták:

„Az éghajlatváltozás válságának fontossága, valamint a kriptobányászat gyors növekedése az Egyesült Államokban átfogó kötelező közzétételi és adatgyűjtési rendszert diktál. Ezért sürgetjük az Önök ügynökségeit, hogy működjenek együtt a kriptóbányászat energiafelhasználására és környezeti hatásaira vonatkozó információk hiányának orvoslása érdekében, és a lehető leggyorsabban írják elő ezen információk kötelező bejelentését a kriptobányászoktól.”

A levél szerzői – Warren, a szenátus bankbizottságának tagja, Sheldon Whitehouse, Edward Markey és Jeff Merkley szenátorokkal, valamint Jared Huffman, Rashida Tlaib, Katie Porter és Richard Durbin képviselőkkel együtt – az Energiaügyi Minisztérium Energy Star programjának elérhetőségéről és a minisztérium esetleges technikai segítségnyújtásáról is kérdezték a kriptobányászok befogadását fontolgató közösségeket. Március 6-ig adtak időt a címzetteknek a válaszadásra.

Warren a kriptopénz-ipar hangos kritikusa, aki levelet írt az amerikai értékpapír- és tőzsdefelügyelőnek, Gary Genslernek az ügynökség kriptopénzek szabályozására vonatkozó hatásköréről, valamint Michael Hsu pénzügyminiszterhez, aki arra kérte, hogy vonja vissza a bankoknak szóló, a kriptopénzek kezelésére vonatkozó útmutatást, és csatlakozzon egy tárcaközi szabályozási kezdeményezéshez.

Regan más leveleket is kapott a törvényhozóktól a kriptopénzekkel kapcsolatban. Miután tavaly kapott egy kripto-kritikus levelet, amelyet Huffman és 22 másik törvényhozó írt alá, további 14 kongresszusi képviselő küldött neki egy levelet, amelyben támogatta a kripto iparágat.

Fordítva: https://cointelegraph.com/ oldalról
Eredeti cikk: https://cointelegraph.com/news/lawmakers-write-to-us-officials-about-crypto-energy-usage-information-gathering

Biswap

Biswap

A BSW egy népszerű, hatalmas felhasználói bázissal rendelkező token, amely támogatja a Biswap ökoszisztémát. Amellett, hogy a BSW tokennel lehet kereskedni, számos további előnyt is igénybe vehetsz, amelyek vele együtt járnak. Ugyan akkor hasonló mint a Pancakeswap.

biswap.org

Uniswap

Az Uniswap egy automatizált, teljesen decentralizált token exchange az Ethereumon.

https://uniswap.org/

Pancakeswap

A PancakeSwap egy Binance Smart Chain alapú AMM tőzsde, amelynek likviditását a farmmechanika, a lottó és a gyűjtemények játékosítása ösztönzi.

https://pancakeswap.finance/

Blockchain Explorerek

Bitcoin: https://www.blockchain.com/explorer

BNB: https://bscscan.com/

Ethereum: https://etherscan.io/

Polygon: https://polygonscan.com/

Fantom: https://ftmscan.com/

Avax: https://snowtrace.io/

Moonbeam: https://moonbeam.moonscan.io/

ETHW: https://www.oklink.com/en/ethw

OKC: https://www.oklink.com/en/okc

TRX: https://tronscan.org

Metamask használata

Metamask használata:

Útmutató lépésről lépésre

A MetaMask az egyik legnépszerűbb böngészőbővítmény, amely az Ethereum és más ERC-20 tokenek tárolására szolgál. A bővítmény ingyenes és biztonságos, lehetővé teszi, hogy a webes alkalmazások kiolvassák az Ethereum blockláncot és interakcióba lépjenek a fiókoddal.

 1. lépés.

Telepítsd a MetaMask-ot a böngésződre.
Új pénztárca létrehozásához először telepíteni kell a bővítményt. A böngészőtől függően különböző piactereken lehet megtalálni. A legtöbb böngészőnek van MetaMask az áruházaiban, így nem olyan nehéz megtalálni, de akárhogy is, itt vannak a Chrome, Firefox és a Brave. (Brave böngésző használata)

Ebben a bemutatóban a Google Chrome-ot fogom használni példaként, de ugyanazok a lépések más böngészőkre is vonatkoznak. Ha valamiért a fenti linkek nem működnek nálad, akkor keresd meg a MetaMask bővítményt a kedvenc keresődben, és ott megtalálod.

Kattints a MetaMask telepítése Google Chrome bővítményként gombra.
Kattints a Hozzáadás a Chrome-hoz gombra.
Kattints a Bővítmény hozzáadása gombra.

Ilyen egyszerű telepíteni a bővítményt a böngészőre, és a következő lépésben megtudhatod, hogyan hozhatsz létre fiókot.

 1. lépés.

Hozd létre a fiókodat.
Kattints a jobb felső sarokban lévő bővítmény ikonra a MetaMask megnyitásához.
A legújabb verzió telepítéséhez és a naprakészséghez kattints a Próbáld ki most gombra.
Kattints a Folytatás gombra.
A rendszer felszólít egy új jelszó létrehozására. Kattints a Létrehozás gombra.

Kattints a Tovább gombra, és fogadd el a Felhasználási feltételeket.

Kattints a Reveal Secret Words (Titkos szavak felfedése) gombra. Ott egy 12 szavas titkos mondatot kell látnod. Ez nagyon fontos, és általában nem jó ötlet digitálisan tárolni, ezért szánj rá időt, és írd le.

Ellenőrizd a titkos kifejezést a korábban generált kifejezés sorrendben történő kiválasztásával.
Kattints a Megerősítés gombra.

És ennyi; most már sikeresen létrehoztad a MetaMask fiókodat. Egy új Ethereum pénztárcacímet hoztak létre számodra. Arra vár, hogy pénzt helyezz el, és ha meg akarod tanulni, hogyan kell ezt megtenni, nézd meg a következő lépést alább.

Mostantól láthatod a nyilvános címedet, és megoszthatod másokkal. A MetaMask által kínált coinokat néhány módszerrel megvásárolhatod, de ezt másképp is megteheted, csak a címedre van szükséged.

A MetaMask bővítmény mindig elérhető lesz a böngésző eszköztárban, és készen áll arra, hogy folytasd az utadat a kriptovilágba. Könnyen elérhető és, ahogyan azt ezekből a lépésekből láthattad, használata is egyszerű. Az kriptok küldése is nagyon egyszerű; van egy nagy küldőgomb, a többi pedig könnyen érthető. De ha valami baj történne, és vissza kell állítanod a fiókod, akkor van ez a lehetőséged. Először is biztonsági mentést kell készítened, és nézzük meg, hogyan tudjuk ezt megtenni.

Hogyan készíthetünk biztonsági másolatot és állíthatjuk vissza a pénztárcánkat a seed phrase használatával?


Tegyük fel, hogy lecseréled a böngésződet vagy a számítógépedet, és újra szeretnéd csatlakoztatni a pénztárcádat; íme, hogyan kell ezt megtenni. Először is meg kell találnod a seed phrase-edet, amelyet kezdetben el kell tárolnod.

Kattints a fiók ikonra.
Kattints a Beállítások gombra.
Keresd meg a Reveal Seed Words ( Seed szavak felfedése) lehetőséget, és kattints rá.
Add meg a jelszavadat.

Most mentsd el valahová a Secret Seed Phrase-t, lehetőleg ne digitálisan. A biztonsági mentés megtörtént, most már csak a visszaállítási folyamatot kell megtanulnod.

Nyisd meg a Metamaskot, és kattints az Importálás a számla seed szavak gombra.
Add meg a Seed Phrase-t.
Hozz létre egy új, erős jelszót.
Kattints a Restore (Visszaállítás) gombra.

És ennyi; most már sikeresen helyreállítottad a fiókodat, ha betartod ezeket az egyszerű lépéseket. Most már teljesen felkészültél a használatra.

xencrypto

XEN Crypto

MI AZ A XENCRYPTO?

A XEN Crypto a XEN közösség számára építő emberek közös projektje.

A kriptoközösség által tett erőfeszítés, hogy másokat is megismertessen a gazdasági energia létrehozásának szabadságával és a XEN tokenen keresztül történő vezetésével. Szeretnénk információkat terjeszteni a Satoshi Nakamoto által a Bitcoin Whitepaperben felvázolt és Jack Levin, a XEN alapítója által visszahozott első elvekről. Törekvésünk az öngondoskodás, a konszenzuson keresztüli bizalom, az átláthatóság és a decentralizáció előmozdítására irányul. Mindezek az elvek tükröződnek a XEN-ben.

A XEN Crypto egy nagyobb közösség kis része. Önmagát szervezte meg, felismerve, hogy a XEN token értéke saját magától származik.

SELF-CUSTODY

Az önfelügyelet a blokklánc első számú alapelve, és a XEN Crypto ezt kiemelten kezeli, mivel csak akkor lehet XEN-t mintelni, ha a kulcsok felett Ön rendelkezik.

DECENTRALIZÁCIÓ

A XEN széles körű decentralizációt ér el a magas szintű ellátási elosztás, a blokklánc-technológiára való támaszkodás és a több láncban való jelenlét révén.

Hogyan lehet mintelni a XEN-t?

A XEN tokeneket bárki ingyenesen mintelheti. Az egyetlen dolog, amire szükséged van, egy Ethereum tárca, mint például a Metamask, és némi ETH a gáz díj kifizetéséhez. Először is csatlakoztatnod kell a tárcádat a XEN dapphoz, meg kell adnod, hogy hány napot szeretnél a XEN mintelésére fordítani, majd igényelned kell a cRankodat. Alá kell írnod a tranzakciót, és ki kell fizetned a gázdíjat. Ezután meg kell várnod a futamidő végét, és amikor ez megtörténik, újra csatlakoztatnod kell a tárcádat, és a tranzakció aláírásával és a gázdíj kifizetésével XEN-t tudsz mintelni.

XEN MINTELÉS:

 1. Kövesd az alábbi utasításokat a MetaMask pénztárca letöltéséhez és telepítéséhez.
 2. Csatlakoztasd a pénztárcádat a xen.network hálózathoz.
 3. Válaszd ki a mintelési napok számát.
 4. Kezdd meg a mintelési folyamatot.
 5. Erősítsd meg a tranzakciót.
 6. Térj vissza, amikor lejár a mint futamideje, és csatlakoztasd újra a pénztárcádat.
 7. A XEN-t a három választható lehetőség egyikének kiválasztásával kaphatod meg.

  – A „Claim” XEN-t generál, amely megjelenik a pénztárcádban.
  – Az ” Claim + Share ” lehetővé teszi, hogy egyidejűleg XEN-t készíts és továbbítsd egy másik, általad választott címre.
  – A „Claim + Stake” lehetővé teszi, hogy XEN-t készíts, és 1 és 1000 nap közötti számú napra tedd be stakingbe.

Weboldalak:
Info: https://www.xencrypto.io/
Mintelés, staking: https://xen.network/mainnet

Spanyolország megelőzte El Salvadort

Spanyolország megelőzte El Salvadort

Spanyolország jelenleg 215 kripto ATM-nek ad otthont, ezzel a 212 kripto ATM-nek otthont adó El Salvadort a negyedik helyre szorította, miután 3 kripto ATM-mel megelőzte az országot.

Spanyolországban található hivatalosan a harmadik legnagyobb Bitcoin- és kriptopénz-automata-hálózat az Egyesült Államok és Kanada után.

Spanyolország jelenleg 215 kripto ATM-nek ad otthont, ezzel El Salvadort – wi 212 kripto ATM-et – a negyedik helyre szorítva, miután 3 kripto ATM-mel megelőzte az országot. A CoinATMRadar adatai megerősítik, hogy Spanyolország a globális kripto ATM telepítések 0,6%-át képviseli.

A kimutatás szerint Európában a kripto ATM-ek tekintetében Spanyolország a legnagyobb mértékben hozzájáruló ország, amely a kontinens összes berendezésének 14,65%-át teszi ki, ezt követi Svájc (144 ATM), Lengyelország (142 ATM) és Románia (135 ATM).

Csak 2022-ben Spanyolország 43 kripto ATM-et telepített, és korábban már megosztotta szándékát, hogy az év végéig összesen több mint 100 ATM-et telepít, így a teljes számuk közel 300 kripto ATM-re emelkedik.

Többek között a MediaMarkt, egy német elektronikai kiskereskedő és a Confinity vezetik a kripto ATM-ek telepítését Ausztriában, Németországban, Spanyolországban és Görögországban.

Ezzel szemben a kripto ATM-ek globális telepítése 2022 szeptembere óta negatív növekedést mutat, és a cikk írásakor a lassú fellendülés útjára lépett. Az elmúlt 60 nap adatain alapuló számítások azt mutatják, hogy világszerte naponta körülbelül hét kripto ATM-et telepítenek.

Görögország a hatodik helyen áll a kriptopénz-automaták számát tekintve, és a turisták beáramlásával a Bitcoin ATM-eket üzemeltető BCash megosztotta a felhasználási statisztikákat az országban.

A Cointelegraphnak nyilatkozva a BCash ügyvezető igazgatója és társalapítója, Dimitrios Tsangalidis elárulta, hogy annak ellenére, hogy kripto ATM-eket telepítettek a turisztikai hotspotokban, a legtöbb használat a fő városrészből származik.

Kréta szigete azonban „nagyon hűséges kriptopénz-közönséget” vonz, ahogy Tsangalidis kifejtette:

„Erős kriptoközösség van a krétai Heraklionban, [ahol] az egyik ATM-ünk található.”

Tsangalidis szerint a kriptotéli és a turisztikai szezonok kombinációja a kripto ATM-használat rendszeres forgalmának lassulását eredményezte.

Fordítva: cointelegraph.com oldalról
Eredeti cikk: https://cointelegraph.com/news/spain-overtakes-el-salvador-to-become-third-largest-crypto-atm-hub

KuCoin regisztráció

Mi az a KuCoin?

Ez a platform nagyon fiatal. Nézzük meg közelebbről ennek a platformnak a történetét, valamint azt, hogy mi teszi egyedivé.

A platform története

A KuCoin még 2017-ben jött létre. A Binance-hez hasonlóan azonban gyorsan bizonyított, és jelentős számú felhasználót nyert meg.

A KuCoin projektet megelőzően létezett egy másik, Kubi.com néven ismert platform, amely 2013-ra nyúlik vissza. Az eredeti Kubi.com csapata volt az, amelyik valójában elkezdte megtervezni a KuCoin technikai felépítését.

Mivel a kínai szabályozási feltételek nem voltak kedvezők a tőzsdei platformok számára, a vállalat úgy döntött, hogy Hongkongba költözik, ami lehetővé tette számukra a nemzetközivé válást.

Mit kínál a KuCoin?

A Binance-t ismerők számára a KuCoin könnyen használható, mivel sok hasonlóságot mutat a világ legnagyobb kriptopénz tőzsdéjével. A KuCoin elsősorban egy tőzsde, vagyis elsősorban kriptovaluták cseréjével foglalkozik. Előnye a Binance-szel szemben, hogy több devizapárt kínál. Míg a Binance a teljes érmepiac egy kis részére korlátozódik, addig a KuCoin arról ismert, hogy rendszeresen új kriptopénz párokat ad hozzá.

Hogyan hozhatok létre KuCoin fiókot?
Most, hogy már többet megtudhatsz a KuCoinról, valamint a platform előnyeiről és hátrányairól, rátérhetünk a számla létrehozására.

A KuCoinon való regisztráció nagyon egyszerű. Először is, el kell látogatnod a platform hivatalos weboldalára.

Amint a kezdőlapon vagy, győződj meg róla, hogy a beállításokat a saját nyelvedre változtatod. A nyelvet a kezdőlap jobb felső sarkában található doboz segítségével lehet megváltoztatni. Ha szeretnéd, élhetsz a lehetőséggel a pénznem megváltoztatására is.

Ezután kattints a „Regisztráció” gombra, amely közvetlenül a nyelvkiválasztó gomb felett található, hogy elérd a regisztrációs űrlapot.

Kétféleképpen is regisztrálhatsz: vagy a telefonszámoddal, vagy az e-mail címeddel. Ha a telefonos módszert választod, add meg a telefonszámodat, majd kattints a „Kód elküldése” gombra. A platform ezután elküldi neked az ellenőrző kódot, amelyet be kell írnod a közvetlenül alatta lévő mezőbe.

Ha az e-mailes lehetőséget választod, add meg a platformnak az e-mail címedet, és kattints a „Kód küldése” gombra, vagyis megkapod a kódot az e-mail címedre.

A kód beérkezése és beírása után a platform megkéri, hogy állítsd be a jelszavad. Ne feledd, hogy az áthúzott szemre kattintva láthatod a jelszavad, és meggyőződhetsz róla, hogy helyesen írtad-e be. Ha van ajánló kódod, akkor azt is beírhatod, egyébként figyelmen kívül hagyhatod ezt a mezőt.

Még ha sokan nem is vesződnek a „Felhasználási feltételek” elolvasásával, és egyszerűen bejelölik a jelölőnégyzetet, hogy megértették azokat, mi mégis azt javasoljuk, hogy olvasd át őket.

Miután kitöltötted a mezőket, kattints a „Regisztráció” gombra a fiókod létrehozásához.

Jó tudni: Ha az e-mail címeddel regisztráltál, a fiók biztonsági oldalára lépve bármikor megadhatod a telefonszámodat a platformon, és fordítva.

Bejelentkezés a KuCoin fiókodba

Most, hogy a fiókodat létrehoztad, nézzük meg, hogyan jelentkezhetsz be a platformra. Ehhez egyszerűen kattints a „Bejelentkezés” gombra. Ezután add meg az e-mail címedet vagy telefonszámodat, valamint a jelszavad.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a platformhoz QR-kóddal is be tudsz jelentkezni. Kattints a „QR-kóddal” gombra a beolvasandó kód megtekintéséhez. Ezzel a lehetőséggel okostelefonoddal csatlakozhatsz a platformhoz a KuCoin alkalmazáson keresztül.

KuCoin fiók biztonsága

Most, hogy már rendelkezel KuCoin fiókkal, nézzük meg, hogyan tervezték a platformot, hogy a lehető legbiztonságosabb lehessen a fiókod.

Mielőtt elkezdenéd a kereskedést a KuCoinon, javasoljuk, hogy vess egy pillantást a „Számla biztonsága” oldalra. Ezt úgy érheted el, hogy az egeret a profilképed felé mozgatod. Látni fogod, hogy a KuCoin számos olyan funkciót kínál (némelyik kötelező), amelyek lehetővé teszik, hogy megvédd a pénzed.

Kétfaktoros hitelesítés (2FA)


A fiókbiztonság tekintetében a KuCoin más platformokhoz hasonlóan kétfaktoros hitelesítést kínál. A kétfaktoros hitelesítés, más néven 2FA fő célja a fiók biztonságának javítása. Ennek a nagyon fontos biztonsági funkciónak az aktiválásával a platform csak akkor engedélyezi a hozzáférést, ha a fiók létrehozásakor beállított jelszóval, valamint egy olyan kóddal jelentkezel be, amelyet egy olyan alkalmazásban találsz, mint a Google Authenticator. Ez a második kód ideiglenes és véletlenszerűen generált az okostelefonodon.

A 2FA-nak köszönhetően jelentősen csökken a fiókod feltörésének kockázata, mivel a hackereknek vagy más rosszindulatú személyeknek a hitelesítő adatok és az okostelefonod birtokában kell lenniük, mielőtt hozzáférhetnének a fiókodhoz. A 2FA megvalósításának lehetőségei közül a Google Authenticator a leggyakrabban használt jelkódgeneráló alkalmazás.

Ahhoz, hogy fiókodat a Google Authenticatorral védd meg, először töltsd le az alkalmazást (Android és iOS rendszereken egyaránt elérhető). Ezután a „Biztonsági beállítások” fülön, amely a „Fiókbiztonság” gombra kattintva érhető el, menj a „Google-ellenőrzés” menüpontra, majd kattints a „Beállítás” gombra. Szkenneld be a weboldalon található QR-kódot, vagy írd be a titkos kulcsot a Google Authenticator alkalmazásba. A KuCoin oldalán kapsz egy ellenőrző kódot, amit be kell írnod, majd az „Aktiválás” gombra kattintva.

Vedd figyelembe, hogy az ellenőrző kulcsot a Google vagy a KuCoin nem tárolja. Szánj tehát időt arra, hogy leírd egy papírra, hogy szükség esetén vissza tudd állítani a Google 2FA-t. Ez azért lényeges, mert ha elveszted a Google Authenticator-fiókodhoz való hozzáférést, csak az ellenőrző kulcs segítségével tudod visszaszerezni az eszközeidet.

Jó tudni: A KuCoin más módon is lehetővé teszi a 2FA-t, például SMS-kóddal, de ez a módszer nem ajánlott.

A Trading jelszó

Ez egy kötelező lépés a kereskedési tevékenység megkezdése előtt. Egyszerűen fogalmazva, a KuCoin számládnak két jelszava van. Az első a fiókba való bejelentkezésre vonatkozik – a fiók létrehozásakor beállított jelszó. A második, az úgynevezett „kereskedési jelszó” lehetővé teszi a tranzakciók végrehajtását. Alapvetően a kereskedés megkezdéséhez másodszor is igazolnod kell a KuCoin felé a személyazonosságodat.

Még mindig a „Biztonsági beállítások” fülön menj a „Kereskedési jelszó” menüpontra. A platform egy hatjegyű kód beállítását kéri. Ez a kód lehetővé teszi a kereskedés megkezdését. Ez azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor bejelentkezel a fiókodba, ezt a kódot kell megadnod a tranzakciók befejezéséhez. Vegye figyelembe, hogy egy kereskedési munkamenet csak két órán keresztül aktív.

Személyazonosság ellenőrzése

Más jól ismert platformokhoz, mint például a Binance és a Coinbase, a KuCoin is igyekszik a lehető legbiztonságosabbá tenni a tranzakciókat a személyazonosság ellenőrzésével. Ez a személyazonossági ellenőrzés személyes adatok megadásával és igazoló dokumentumok benyújtásával jár. Ennek van egy neve: KYC, ami az „Ismerd meg az ügyfeled” rövidítése.

Felhívjuk figyelmed, hogy a KuCoin székhelye miatt a KuCoin nem köteles a törvény szerint kérni a személyazonosságod igazolását. Így a KYC ellenőrzése nem kötelező a platformon való kereskedéshez.

Azzal, hogy azonosítod magad, képes leszel az alábbiakra:

Megnövelt napi kifizetési limitet kaphatsz
Megnövelt napi kifizetési limitet kaphatsz
100-szoros tőkeáttétellel kereskedhetsz
Növelheted a napi kereskedési limited

Személyazonosságod igazolásához el kell menned a „KYC Verification” fülre, amelyet először a „Account Security” oldalra lépve érhetsz el, vagy közvetlenül a „KYC Verification”-re kattintva, miután a kurzort a profilképe fölé vitted. Ez átirányít egy olyan oldalra, amely megmutatja a jelenlegi előnyeid, valamint azokat, amelyekben személyazonosságod igazolásával részesülhetsz.

Indítsd el az ellenőrzést a „Start Verification” (Ellenőrzés megkezdése) gombra kattintva. A platform ezután számos további információt fog kérni tőled:

A lakóhelyed szerinti ország
Teljes neved
Személyazonosító okmány: útlevél vagy jogosítvány.
Emellett be kell jelölnöd azt a négyzetet, amely szerint egyetértesz a „Felhasználó személyazonosságának hitelesítési nyilatkozatával”. Ne felejtsd el elolvasni, mielőtt beleegyezel.

Az adatok kitöltése után kattints a „Küldés” gombra. Az általad megadott adatok ellenőrzése legfeljebb öt napot vesz igénybe. Miután elkészült, kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt a KuCoin-tól.

Regisztráció

Anonim váltás Monero XMR használatával

Monero (XMR) váltás Bitcoinra (BTC) anonim módon
A következő kripto walletekre van szükséged

 • Monero tárca: https://www.getmonero.org/
 • Exodus tárca: https://www.exodus.com/
 • KuCoin tárca: https://www.kucoin.com (Regisztráció)
  KuCoin kifizetési limit 24 órán belül: 1BTC (csak email cím validálással)
  Exodus átváltási limit 1 tranzakcióban: kb. 45,000 USD (Díj: kb. 3%)
 1. Ha nincs Monero tárcád, töltsd le.
  https://www.getmonero.org/
 2. Készíts egy Exodus pénztárcát, töltsd le.
  https://www.exodus.com/
 3. Készíts egy KuCoin tárcát.
  https://www.kucoin.com

Folyamat:

 1. Küldd az XMR-t az Exodus tárca címére.
 2. Váltsd át az XMR-t Bitcoinra (vagy más kriptovalutára).
 3. Küldés az Exodusból egy másik Bitcoin címre (KuCoin bitcoin címre)
 4. KuCoin kripto tőzsdéről ki is kérheted amibe akarod. /KuCoin email verifikálás után szükséged lesz a kétfaktoros Google Auth applikáció beállítására a kiutaláshoz/ amennyiben nem szeretnél email címen kívül mást is megadni./
 5. Kész.

  A váltás fordítva is anonim lesz amint XMR-re váltod és onnan elküldöd.
  XMR (Exodus) -> Monero desktop wallet -> KuCoin monero wallet -> Kész