Cryptofalva

Minden ami kripto

Biswap (BSW)

Biswap

Biswap (BSW)

Mi a Biswap (BSW)?

A Biswap (BSW) egy decentralizált tőzsde (DEX) a BEP-20 tokenek számára a Binance Smart Chain-en (BSC). A Biswap a BSC tőzsdék közül a legalacsonyabb, 0,1%-os tranzakciós díjakat ígéri, és megfogadja, hogy magas minőségű termékei és szolgáltatásai révén elkötelezett a DeFi innováció mellett. A referral rendszere lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy meghívjanak másokat, és referral díjakat kapjanak a farmoktól, launch pooloktól, swapoktól és egy lottótól.

A Biswap alaptermékei közé tartoznak a standard DEX funkciók, mint például egy AMM, likviditási poolok, hozamfarming, egy NFT piactér és egy IDO launchpad. Az ütemtervében a Biswap a következőket célozza meg:

A főbb kriptotőzsdéken való jegyzés
az NFT piactér fejlesztése
Cross-chain támogatás
Limit megbízások
Kölcsönzés és kölcsönzés
Személyes felhasználói műszerfal
Swap ajánlási program
A Biswap továbbá egy 10 millió dolláros globális ösztönző programot jelentett be más BSC projektekkel való együttműködésre. A partnerek 90%-os díjvisszatérítésre, a BSW-vel való gazdálkodási párosításokra, egy indítási poolra, marketing promócióra, valamint biztonsági auditokhoz és projektfejlesztéshez nyújtott támogatásokra számíthatnak.

Kik a Biswap alapítói?
A Biswap 2021-ben indult, és összesen 27 csapattagot sorol fel a weboldalán. A teljes csapat álnéven működik, és az oldalon csak képregényes avatarokként jelennek meg. A vezérigazgató “EK”, aki a jelentések szerint kriptoveterán, hétéves tapasztalattal rendelkezik a térben. A Biswap csapatának szinte minden tagja több éves tapasztalatot sorol fel a saját területén, bár részleteket nem közölnek. A Biswap nem részletezi, hogy milyen befektetőkkel rendelkezik.

Mi teszi egyedivé a Biswapot?
A Biswap mindenekelőtt az alacsonyabb tranzakciós díjakkal próbál kitűnni más decentralizált tőzsdékkel szemben. A Biswap például azt állítja, hogy csak 0,1%-os díjat számít fel, szemben a Pancakeswap 0,25%-os, az Mdex 0,3%-os, az Apeswap és más BSC DEX-ekkel. A 0,05%-ot a likviditásszolgáltatóknak jutalomként visszaadják, 0,05%-ot pedig a BSW tokenek égetésére fordítanak. A Biswap fenntartja a jogot, hogy a jövőben növelje ezt a díjat, és a csapat számára allokációt adjon hozzá. Azt ígéri azonban, hogy a díjat az iparági átlagnál alacsonyabb szinten tartja.

A felhasználók részt vehetnek a tranzakciós díj bányászatában, ami azt jelenti, hogy a 0,1%-os swap-díj akár 90%-át is megkaphatják, a kereskedési párostól függően. Emellett likviditást biztosíthatnak a poolok számára, és BSW farming jutalmakat szerezhetnek. A Biswap másik fontos jellemzője az NFT piactér, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy négy kriptovaluta felhasználásával NFT-ket vásároljanak: BNB, USDT, BUSD és WBNB. A Biswap lottójáték, ahol a felhasználók “jelentős BSW-díjakat” nyerhetnek a részvételért. Minden felhasználó korlátlan számú szelvényt vásárolhat, amelyek 80%-át a nyereményalapba osztják vissza.

A Biswapnak saját NFT-je is van NFT Earn néven, amely egy NFT Launchpadból, egy NFT Staking Poolból, egy NFT Boostból és egy NFT Level Upgrade-ből áll. A felhasználók úgynevezett “Robi NFT-ket” vásárolhatnak, és tétet tehetnek fel vagy boostolhatnak, hogy profitot termeljenek.

Végül a Biswap egy IDO Launchpadot biztosít, amely lehetővé teszi más blokkláncprojektek számára, hogy a Biswapon keresztül indítsák el tokenjeiket. A DEX azt állítja, hogy több mint 300 000 aktív DEX felhasználója van, és 10 millió dolláros ösztönző programjával új projekteket hoz létre.

Biswap oldalán közvetlenül tudsz vásárolni, stakelni is.