Cryptofalva

Minden ami kripto

Basic Attention Token

Basic Attention Token

Mi az a Basic Attention Token (BAT)?

A Basic Attention Token (BAT) egy blokklánc-alapú digitális hirdetési platform, amely a felhasználók számára figyelemre méltó jutalmat biztosít az adatvédelmet megőrző hirdetések nézéséért, miközben a hirdetőknek célzott hirdetések nyújtása révén jobb megtérülést biztosít.

A BAT token a hirdetési ökoszisztémában használt jutalom egysége, és a Brave böngésző segítségével elérhető. A hirdetők BAT tokenekben fizetnek a hirdetési kampányaikért, a hirdetési költségvetésből a felhasználók kapják a nagyobb részt, a hirdetési csalások és visszaélések miatti veszteségek csökkentése céljából.

A Basic Attention Token (BAT) egy figyelemalapú hirdetési platform, amely az online böngészés és a hirdetések közötti interakciót javítja meg. A BAT segítségével a felhasználók értékes figyelmüket adhatják a hirdetőknek, miközben a hirdetők valós értékes tartalmat nyújthatnak a felhasználóknak.

A BAT-ot a Brave böngészőben használhatják a felhasználók, amely blokkolja a zavaró reklámokat és biztosítja a biztonságos, gyorsabb böngészési élményt. A BAT legaktívabb reklámkampányai 2020 novemberében az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Kanadában voltak.

A Basic Attention Tokenet Brendan Eich és Brian Bondy alapította. Eich a Brave Software, Inc. vezérigazgatója, a Brave böngésző és a BAT anyacége. Eich a JavaScript feltalálója és volt a Mozilla igazgatója és technológiai igazgatója, valamint a Mozilla Firefox elindítója. Bondy a Brave és a BAT műszaki igazgatója, aki korábban a Mozilla vezető szoftvermérnöke, a Corel Corporation szoftverfejlesztője és a Khan Academy szoftverfejlesztési vezetője volt. A Basic Attention Token csapata sok fejlesztőt, mérnököt és kutatót tartalmaz.

Mi teszi egyedivé a Basic Attention Tokent?
A Basic Attention Token elsődleges felhasználási esete a Brave Ads-en keresztüli hirdetési kampányok futtatásához használt fizetési token. 2020 novemberétől a hirdetőknek havi legalább 2500 dolláros hirdetésköltést kell vállalniuk ahhoz, hogy elindíthassák a kampányukat, de egy potenciálisan alacsonyabb limitekkel rendelkező önkiszolgáló platform jelenleg is készülőben van.

Jelenleg ezt a hirdetési költségvetést teljes egészében Basic Attention Tokenekben kell kifizetni, amelyeket a hirdetők különböző harmadik féltől származó csereplatformokon szerezhetnek be. Ebből a Brave egy kis jutalékot szed, a többit pedig a kiadók és a felhasználók között osztja szét.

A Basic Attention Token és a Brave Browser ökoszisztéma egyik fő megkülönböztető jegye, hogy olyan felhasználókat is képes jutalmazni (borravalót adni), akik még nem tagjai a hálózatnak – ez a weboldalakat és az egyes Twitter-felhasználókat egyaránt magában foglalja. Ezek a felhasználók ezután biztonságosan regisztrálhatnak a platformra, hogy összegyűjthessék a felhalmozott „borravalóka”.

Mind a Basic Attention Token, mind a Brave Browser jelentős felhasználói elfogadottságot ért el a bevezetésük óta. A Brave Browser 2020 októberében összesen 20,5 millió aktív havi felhasználóval rendelkezett, míg a Basic Attention Token jelenleg összesen több mint 368 000 egyedi pénztárca birtokában van.

Aktív felhasználók:

Dátum: 2022.07.09.

Ahhoz hogy brave jutalmat megkapd és tudj vele kereskedni szükséged lesz hozzá egy Gemini fiókra.